• Obecnie brak na stanie
Kabel PC USB 3.0 A NA MICRO B przewód 1,8m KAB11
search
  • Kabel PC USB 3.0 A NA MICRO B przewód 1,8m KAB11

Kabel PC USB 3.0 A NA MICRO B przewód 1,8m KAB11

Cena: 16,99 zł

Najniższa cena tego produktu w ciągu ostatnich 30 dni wyniosła 16,99 zł.

0000003801
5904476348695
GLS Dostawa od 7zł

Ilość
Obecnie brak na stanie

help_outlineZapytaj o produkt
Kabel PC USB 3.0 A NA MICRO B przewód 1,8m KAB11

Kabel PC USB 3.0 A NA MICRO B przewód 1,8m KAB11

 

Również pasuje do Twojego urządzenia:

Organizer taśma rzepowa do kabli Baseus 3m - profesjonalny system zarządzania okablowaniem

Brak na magazynie

dashboard
Inny kolor/wzór
clear

Ilość w koszyku: 0szt.

  • Obecnie brak na stanie
Lokalizacja
30Bj06

Specyficzne kody

EAN13
5904476348695

Kabel USB w najnowszym i najszybszym standardzie USB 3.0.

Cechy produktu:

Produkt fabrycznie nowy, wysokiej jakości.
Kabel solidnie wykonany, zapewniający poprawną i szybką transmisję danych przez długi okres użytkowania.
Zapewnia prędkość do 10 x razy szybszą niż USB 2.0.
Nie kompatybilny z USB 2.0 i starszymi.
Maksymalny transfer danych aż 5Gb/s.
Wtyki: Typ A Męski/ Typ Micro-B
Długość: 1,8m
Kolor: niebieski
Opakowanie: foliowe

Cookies

Informacje dotyczące plików cookies

Ta witryna korzysta z własnych plików cookie, aby zapewnić Ci najwyższy poziom doświadczenia na naszej stronie . Wykorzystujemy również pliki cookie stron trzecich w celu ulepszenia naszych usług, analizy a nastepnie wyświetlania reklam związanych z Twoimi preferencjami na podstawie analizy Twoich zachowań podczas nawigacji.

Zarządzanie plikami cookies

O Cookies

Pliki cookie to niewielkie pliki tekstowe, które są zapisywane na komputerze lub urządzeniu mobilnym przez strony internetowe, które odwiedzasz. Służą do różnych celów, takich jak zapamiętywanie informacji o logowaniu użytkownika, śledzenie zachowania użytkownika w celach reklamowych i personalizacji doświadczenia przeglądania użytkownika. Istnieją dwa rodzaje plików cookie: sesyjne i trwałe. Te pierwsze są usuwane po zakończeniu sesji przeglądarki, podczas gdy te drugie pozostają na urządzeniu przez określony czas lub do momentu ich ręcznego usunięcia.