• Obecnie brak na stanie
Kabel PC Micro USB - USB 1m przewód świecący FLOW niebieski
search
  • Kabel PC Micro USB - USB 1m przewód świecący FLOW niebieski

Kabel PC Micro USB - USB 1m przewód świecący FLOW niebieski

Cena: 19,99 zł

Najniższa cena tego produktu w ciągu ostatnich 30 dni wyniosła 19,99 zł.

0000039146
5900217310877
GLS Dostawa od 7zł

Świecący kabel USB ze złączem Micro USB. Kabel obrazuje światłem poziom naładowania baterii. Przy niskim poziomie światło biegnie szybciej. Stopniowo zwalnia, a na koniec wygasa w raz z zakończeniem ładowania.
Kable obsługują standard QC 1.0 2.0 3.0

Ilość
Obecnie brak na stanie

help_outlineZapytaj o produkt
Kabel PC Micro USB - USB 1m przewód świecący FLOW niebieski

Kabel PC Micro USB - USB 1m przewód świecący FLOW niebieski

 

Również pasuje do Twojego urządzenia:

Organizer taśma rzepowa do kabli Baseus 3m - profesjonalny system zarządzania okablowaniem

Brak na magazynie

dashboard
Inny kolor/wzór
clear

Ilość w koszyku: 0szt.

  • Obecnie brak na stanie
Rodzaj opakowania
woreczek foliowy
Rodzaj złącza
USB A -> Mikro USB
Dedykowany model
Kabel USB A -> Micro USB
Kolor
NIEBIESKI
Długość przewodu [m]
1

Specyficzne kody

EAN13
5900217310877

 

Cookies

Informacje dotyczące plików cookies

Ta witryna korzysta z własnych plików cookie, aby zapewnić Ci najwyższy poziom doświadczenia na naszej stronie . Wykorzystujemy również pliki cookie stron trzecich w celu ulepszenia naszych usług, analizy a nastepnie wyświetlania reklam związanych z Twoimi preferencjami na podstawie analizy Twoich zachowań podczas nawigacji.

Zarządzanie plikami cookies

O Cookies

Pliki cookie to niewielkie pliki tekstowe, które są zapisywane na komputerze lub urządzeniu mobilnym przez strony internetowe, które odwiedzasz. Służą do różnych celów, takich jak zapamiętywanie informacji o logowaniu użytkownika, śledzenie zachowania użytkownika w celach reklamowych i personalizacji doświadczenia przeglądania użytkownika. Istnieją dwa rodzaje plików cookie: sesyjne i trwałe. Te pierwsze są usuwane po zakończeniu sesji przeglądarki, podczas gdy te drugie pozostają na urządzeniu przez określony czas lub do momentu ich ręcznego usunięcia.